Wie zijn wij

maak kennis met ons team

Begin 2018 komen Roy de Graaf, oprichter, en Richard van Heteren, medeoprichter, samen om een nieuwe theatergroep te gaan starten in Den Helder na jarenlang bij een andere toneelvereniging aangesloten te zijn geweest.

Het was tijd om de vleugels uit te slaan en samen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Renaissance betekent dan ook “wedergeboorte” en volgens Roy is dit dan ook enorm van toepassing op deze theatergroep.

Al snel bleek dat er veel interesse  was naar deze nieuwe groep en binnen een korte tijd ontstond er een mooi hecht team van spelers.

Op 1 april 2018 gaat Theatergroep Renaissance officieel van start.

Onze theatergroep is geen traditionele vereniging met alleen maar leden maar bestaat uit deelnemers en slechts 3 kernleden. Dit maakt ons anders én flexibeler dan vele andere theatergroepen.

Nieuwe plannen, uitdagende ideeën, verrassende ontwikkelingen. Dát maakt Theatergroep Renaissance, met als doel: het publiek een onvergetelijke voorstelling bezorgen.

Vanaf september 2022 zijn wij ook begonnen met onze eigen Entertainment Team “Renaissance Entertainment” welke zich gaat richten op straattheater, kindervoorstellingen, evenementen, (bedrijfs)promotie etc.

Klik hier voor meer info over Renaissance Entertainment

Richard benoemd tot Erelid

Woensdagavond 21 december 2022 hebben wij als team een supergezellige Kerstborrel gehad. Helaas heeft Richard, mede-opricher van Theatergroep Renaissance, door omstandigheden moeten besluiten de theaterwereld vaarwel te zeggen.

Maar wij als Renaissance laten dat natuurlijk niet zomaar toe 😉 “Theater vanuit het hart” is niet zómaar onze slogan. Daarom heeft het overige bestuur, samen met de anderen van het team, besloten om Richard te benoemen tot Erelid van onze vereniging.

Tijdens de Kerstborrel hebben wij hem dan ook mogen verrassen met een oorkonde, een speldje en een mooie bos bloemen welke hij uit handen kreeg van Roy (tevens oprichter).

Zo zal Richard altijd verbonden blijven aan de mooiste theatergroep van Den Helder. Dát is pas “Theater vanuit het hart”.

Ons mooie enthousiaste team

Je hebt gekozen voor het BRONS pakket:
Binnen enkele dagen na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je van ons een donatie-overeenkomst & SEPA-incassocontract.
De donatie-overeenkomst & SEPA-incassocontract dien je digitaal te ondertekenen d.m.v. bovengenoemd mobiel nummer.

Tevens ontvang je van ons een link voor de betaling van de eerste termijn. Vanaf de tweede termijn zal het gekozen bedrag automatisch worden geïncasseerd.