websiteheader-donateurs

Wat zijn de mogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden om onze theatergroep te ondersteunen. Dit kan middels ons “Vrienden- & sponsorspakket”, diverse loterijen, maar ook zelfs GRATIS is het mogelijk ons financieel te helpen.

Klik hieronder op één van de diverse mogelijkheden voor meer info:

Maak hieronder jouw keuze

Deze bedrijven danken wij, tot nu toe, voor hun hulp en/of sponsoring

“Giving is not just about making a donation.
It’s about making a difference”

Help ons Zorg Aan Zee Hospice helpen

Zorg aan Zee staat voor kleinschalige, laagdrempelige, maar vooral liefdevolle en respectvolle terminale zorg.

Een groep gedreven vrijwilligers, ondersteund door een medisch team, zijn er voor u, ongeacht uw levensbeschouwing, inkomen of achtergrond. Zowel het zonnige hospice aan de Duinroosstraat in Den Helder als hun inzet bij mensen thuis in hun laatste levensfase, zijn niet meer weg te denken in de Helderse gemeenschap. (bron: zorgaanzee.nu)

Theatergroep Renaissance voelt zich betrokken bij zowel hun bezoekers als de Helderse bevolking. Met liefde ondersteunen wij dan ook Zorg Aan Zee Hospicezorg.

Je kunt ons hierbij helpen door o.a. maandelijks of jaarlijks “Vriend Van Renaissance” te worden en te kiezen om een percentage hiervan te doneren aan “Zorg Aan Zee Hospice”.

Indien je dit niet wilt is het ook mogelijk een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie te doen alléén voor dit goede doel.

Klik hieronder op de foto en doneer

tot nu toe gedoneerd sinds 14/04/2024
0

“Er zijn slechts twee dagen in het jaar waaraan je niets kunt doen.
De ene is gisteren, de andere morgen”