Vrienden & Sponsors van Renaissance

deze bedrijven danken wij voor hun hulp en/of sponsoring:

Onze theatergroep is vol in ontwikkeling met als doel alles in eigen beheer te produceren. Hierbij kun je denken aan: eigen decors, eigen licht- en geluidsinstallatie, eigen schrijvers, eigen PR-afdeling enz. enz.

Om dit te bewerkstelligen is elk klein beetje hulp meegenomen en zijn wij op zoek naar donateurs, de zogeheten “Vrienden van Renaissance” (particulier) of de “Sponsors van Renaissance” (zakelijk).

wat we o.a. tot nu toe bereikt hebben met jouw steun

maak hieronder een keuze voor jouw soort donatie

2022-06-23 vrienden van

particulier kun je

2022-06-23 sponsors van

zakelijk kun je

gratis sponsoren

Jazeker is dat mogelijk. En dat kan bij ons op twee manieren:

1: word "Club=Koning Clublid"

Word nu “Club=Koning Clublid”, steun onze theatergroep en spek eenvoudig én kosteloos de clubkas door je dagelijkse boodschappen te doen bij Vomar.

En als je als “CIK-clublid” geregistreerd staat bij onze vereniging ontvang je van ons ook nog eens standaard 20% korting op de aankoop van E-tickets voor onze volgende voorstelling.

2: Doe jouw aankopen via "SponsorKliks"

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Theatergroep Renaissance, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en onze theatergroep ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar onze theatergroep.

En nogmaals, het kost je niets extra!

“Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen”

help ons zorg aan zee hospice helpen

zorgaanzee-avatar
0
tot nu toe gedoneerd sinds 18/06/2022
Zorg aan Zee staat voor kleinschalige, laagdrempelige, maar vooral liefdevolle en respectvolle terminale zorg.

Een groep gedreven vrijwilligers, ondersteund door een medisch team, zijn er voor u, ongeacht uw levensbeschouwing, inkomen of achtergrond. Zowel het zonnige hospice aan de Duinroosstraat in Den Helder als hun inzet bij mensen thuis in hun laatste levensfase, zijn niet meer weg te denken in de Helderse gemeenschap. (bron: zorgaanzee.nu)

Theatergroep Renaissance voelt zich betrokken bij zowel hun bezoekers als de Helderse bevolking. Met liefde ondersteunen wij dan ook Zorg Aan Zee Hospicezorg.

Je kunt ons hierbij helpen door o.a. maandelijks of jaarlijks “Vriend Van Renaissance” te worden en te kiezen om een percentage hiervan te doneren aan “Zorg Aan Zee Hospice”.

Indien je dit niet wilt is het ook mogelijk een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie te doen alléén voor dit goede doel.

je kunt ons (GRATIS) ondersteunen als je een aankoop doet via diverse webshops

Kopiëren van inhoud is niet mogelijk