Wat houdt de Vriendenloterij in?

Op initiatief van Humanitas is in 1989 de VriendenLoterij opgericht. Samen met de Nationale Postcode Loterij valt de loterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.

Tot september 2021 viel ook de BankGiro Loterij hieronder. Sinds 16 augustus 2021 hebben de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij hun krachten gebundeld onder de naam VriendenLoterij.

Over de Vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt niet alleen organisaties die zich inzetten voor het welzijn van mensen, maar richt zich ook op organisaties die waken over onze rijke cultuur. Denk aan musea, de monumenten bij jou in de buurt of de theatervoorstelling waar jij graag komt. En dus steunt de vriendenloterij óók Theatergroep Renaissance.

Kortom, de VriendenLoterij maakt dankzij jouw deelname nóg meer mogelijk.

De Vriendenloterij werft fondsen voor de goede doelen en culturele partners en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij.

Alle dagen prijs, elk uur een winnaar

Bij de VriendenLoterij willen ze iedereen blij maken. Daarom hebben ze elke maand meer dan 250.000 winnaars van prachtige prijzen en wint 1 iemand zelfs € 1 MILJOEN! Je kunt elke dag horen of jij € 10.000,- wint. En zelfs élk uur of je de winnaar bent van € 1.000,-. Zo zorgen ze dat door heel Nederland elke dag voor iemand wel wat te vieren valt.

Sinds 2024 zijn wij aangesloten bij de Vriendenloterij

Sinds januari 2024 is Theatergroep Renaissance aangesloten bij de Vriendenloterij. Dit betekent dat 40% van elk lot, dat onze organisatie als goed doel heeft aangemeld, naar onze theatergroep gaat.

Ons registratienummer bij de Vriendenloterij is 21190

Ben je al lid

van de Vriendenloterij?

ben je al lid van de Vriendenloterij en wil je onze theatergroep graag steunen? Dat kan.

Het enige dat je dan hoeft te doen is contact opnemen met de Vriendenloterij en onze theatergroep verbinden aan jouw lot(en). Ons registratienummer is 21190.

Kijk voor alle contactmogelijkheden op https://faq.vriendenloterij.nl/contact

Ben je nog geen lid

van de Vriendenloterij?

Als je nog kans wilt maken op mooie prijzen kun je lid wortden van de Vriendenloterij via https://www.vriendenloterij.nl/meespelen en geef onze theatergroep op als goed doel. Ons registratienummer is 21190.