Missie

Zorg aan Zee staat voor kleinschalige, laagdrempelige, maar vooral liefdevolle en respectvolle terminale zorg.

Een groep gedreven vrijwilligers, ondersteund door een medisch team, zijn er voor u, ongeacht uw levensbeschouwing, inkomen of achtergrond. Zowel het zonnige hospice aan de Duinroosstraat in Den Helder als hun inzet bij mensen thuis in hun laatste levensfase, zijn niet meer weg te denken in de Helderse gemeenschap. (bron: zorgaanzee.nu)

Theatergroep Renaissance voelt zich betrokken bij zowel hun bezoekers als de Helderse bevolking. Met liefde ondersteunen wij dan ook Zorg Aan Zee Hospicezorg.

Je kunt ons hierbij helpen door o.a. maandelijks of jaarlijks “Vriend Van Renaissance” te worden en te kiezen om een percentage hiervan te doneren aan “Zorg Aan Zee Hospice”.

Indien je dit niet wilt is het ook mogelijk een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie te doen alléén voor dit goede doel.

Visie

Verenigingen hebben het moeilijk: tijd en geld zijn schaars door minder leden en minder fondsen. Tegelijkertijd is er de hang naar verbondenheid, rondom een gemeenschappelijk gedeelde interesse. Daarin kunnen en zullen verenigingen een belangrijke rol blijven spelen en zien we de Grote Clubactie als een belangrijk hulpmiddel voor ons als vereniging.

De Grote Clubactie 2023 is voorbij

Ons team bedankt iedereen die loten heeft gekocht voor het steunen van onze theatergroep

Roy
Richard
Debbie
Macha
Sheleika
Daphne
Sjoukje
Simone
Erik
Janneke

Wie steun jij?

klik op een foto om loten te kopen

Logopit_1691931764660
Theatergroep Renaissance
Roy
Richard
Debbie
Macha
Sheleika
Daphne
Sjoukje
Simone
Erik
Janneke

Koop een superlot

en maak 50x kans op mooie prijzen!